Основана 2009. године, Контецх Елецтроницс је предузеће са страним улагањима са регистрованим капиталом од 10 милиона ХК$. То је научно истраживање и развој, производња и продаја у једном од произвођача. Компанија се налази у улици Даланг, округ Лонгхуа у Шенжену, покривајући површину од 8000 квадратних километара. Главни производи су професионални ТВ, комерцијални дисплеј и интелигентни терминал. Сви производи су прошли УЛ, ЦБ, ЦЕ, ЕМЦ, МЕПС, ЕТЛ и друге међународне сертификате.

Са оснивачевим дугогодишњим искуством у електронским областима, као и професионалним тимом за истраживање и развој и продају, Контецх је постепено формирао линију производа којом доминирају сегментирано тржиште и диференцирани производи, чиме се компанија издваја од бројних конкурената и постаје водећи бренд у области професионалног ТВ-а и интелигентног дисплеја. Кључни чланови тима за истраживање и развој, инжењеринг, менаџмент, маркетинг су из највећих корпорација у земљи. Данас компанија има укупно више од 200 запослених и више од 40 стручњака у одељењима за истраживање и развој и инжењеринг. Ослањајући се на снажне техничке иновације, производи које је развио Контецх задовољавају потребе својих купаца. Штавише, поседујући више од 100 техничких патената, Контецх је награђен као „Национално високотехнолошко предузеће”, „Гуангдоншко специјализовано и иновативно предузеће”, „Одлично предузеће за стране инвестиције”, „Кинеско предузеће за увоз и извоз механичких и електричних производа класе А“.

Придржавајући се филозофије управљања брендом „Стварање вредности за купце, дељење вредности са корисницима“, Контецх никада не престаје да иновира и оптимизује своје производе, наставља да ствара опрему за приказ са најбољим квалитетом, најбољим перформансама и најбољим корисничким искуством из перспективе корисника потребе. У међувремену, има комплетан и савршен систем постпродајних услуга који поставља задовољство купаца као приоритет кроз проактиван и брз одговор.

Захваљујући изванредном квалитету производа и ефикасној служби за кориснике, Контецх је широко признат и прихваћен на глобалном тржишту, производи су извезени у више од 100 земаља и региона као што су Сједињене Државе, Велика Британија, Немачка, Француска, Италија, Јапан, Русија, Јужна Кореја, Сингапур, Хонг Конг и тако даље. Више од 200 купаца широм света купило је нашу специјалну ТВ и комерцијалну опрему.

У будућности, Контецх, технички оријентисана и оријентисана на купца компанија, наставиће да се концентрише на водеће технолошке иновације и пружа још боље производе за јавност.


Догађај године