Огледало водоотпорни ТВ, учините живот занимљивијим!

- 2021-08-27-

Огледало водоотпорно ТВ, обично се може назвати и огледало ТВ, водоотпорно ТВ, магично огледало ТВ, итд., Нема никакве разлике са обичним телевизором за домаћинство у стању употребе.

Огледало водоотпорни ТВ екран је дизајниран да комбинује прилагођено огледало и ЛЦД екран, користите огледало водоотпорни ТВ такође има функцију огледала, када укључите ТВ, то може бити телевизија, рачунарски подаци, андроид Вифи веза итд. веома јединствен начин да се представите пред вама, ако не морате да гледате ТВ, искључите ТВ, ЛЦД екран ће бити потпуно невидљив, тако да се може користити као деликатно огледало или прелепа декорација.

Огледало за купатило водоотпорни ТВ има јаке водоотпорне перформансе, тако да је веома погодан за купатило. Било да се монтира на зид или на уграђену инсталацију, може се добро интегрисати са купатилом. Његово специјално кућиште и ЛЦД главна плоча чине огледало водоотпорним телевизором са јаком отпорношћу на влагу. Док удобно купање, док гледате њихове омиљене ТВ серије, разноврсност или вести, мора да буде веома пријатна ствар.

Појава огледала ТВ-а прекршила је норму. Додавајући нову димензију нашим животима, ТВ више није ограничен на дневну собу, купатило и кухињу. Тренутно се Кангронг огледало водоотпорни ТВ све више користи у кући, хотелу, некретнинама, купању, базену и другим сценама.